• امروز : یکشنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 5 July - 2026
کل اخبار 7890اخبار امروز : 0
0

فروش دلاری با هزینه ریالی؛ هشدار سهل‌آبادی درباره فشار بر معیشت مردم و تاب‌آوری اجتماعی

  • کد خبر : 46568
  • ۱۴ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۰
فروش دلاری با هزینه ریالی؛ هشدار سهل‌آبادی درباره فشار بر معیشت مردم و تاب‌آوری اجتماعی
سید عبدالوهاب سهل آبادی رئیس هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از اینکه برخی صنایع مواد اولیه و انرژی را ریالی تأمین می‌کنند اما محصولات خود را به قیمت دلاری می‌فروشند انتقاد کرد.

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، در پی وقایع سال گذشته، اقتصاد ایران بیش از پیش با چالش و غافلگیری روبه‌رو شده و از صنایع بزرگ تا کسب‌وکارهای کوچک، خانوارهای مزدبگیر و مردم عادی از این وضعیت لطمه دیده‌اند. در چنین شرایطی، سید عبدالوهاب سهل‌آبادی، رئیس هیات مدیره خانه صمت ایران و رئیس خانه صمت استان اصفهان، انتقاد کرد که برخی صنایع مواد اولیه و انرژی را ریالی تأمین می‌کنند اما محصولات خود را به قیمت دلاری می‌فروشند؛ رویه‌ای که به گفته او فشار نابجا بر معیشت مردم و تاب‌آوری اجتماعی وارد می‌کند و با اخلاق و مسئولیت اجتماعی اقتصادی ناسازگار است.
.
سید عبدالوهاب سهل‌آبادی، عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران، با اشاره به فضای ملتهب اقتصاد پس از تحولات سال گذشته گفت: امروز همه، از صنایع بزرگ تا کسب‌وکارهای کوچک، و از کارگران و کارمندان تا مردم عادی، اثر این بی‌ثباتی و غافلگیری را در زندگی و کسب‌وکار خود لمس می‌کنند.

او تأکید کرد در چنین دوره‌ای، حداقل انتظار از بازیگران اصلی اقتصاد کشور این است که اخلاق و مسئولیت اجتماعی را جدی بگیرند و مراقب تاب‌آوری اجتماعی باشند، نه اینکه با رفتارهای غیرمنصفانه، فشار مضاعف بر جامعه وارد کنند.

بیشتر بخوانید: پایداری بازار در جنگ ۴۰ روزه؛ قفسه فروشگاه‌ها خالی نشد

سهل‌آبادی با انتقاد از برخی واحدهای بزرگ تولیدی افزود: نمی‌شود بنگاه‌ها حقوق، برق، آب و سایر هزینه‌های خود را به ریال پرداخت کنند، اما محصول نهایی را با نرخ دلاری عرضه کنند و تمام این فاصله قیمتی را صرفاً به سود خود اختصاص دهند. این نوع تحمیل نابجای فشار اقتصادی، در نهایت چرخه تولید و اشتغال را دچار اخلال می‌کند و بر تأمین اقلام ضروری مردم سایه می‌اندازد.

به گفته او، منافع و اولویت‌بندی اهداف اقتصادی مدیران بنگاه‌های تولیدی باید در چارچوب حفظ ثبات اجتماعی و حمایت از معیشت مردم تعریف شود؛ در غیر این صورت، سود کوتاه‌مدت برخی بنگاه‌ها به زیان بلندمدت اقتصاد ملی تمام خواهد شد.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=46568

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.