• امروز : چهارشنبه - ۲۴ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 15 July - 2026
کل اخبار 7895اخبار امروز : 1
4
خالقی، دبیرکل خانه صمت ایران:

صنعت غذا، خط مقدم پدافند غیرعامل در دوران بحران / ضرورت تدوین «نقشه تجاری جدید» در دوران پساجنگ

  • کد خبر : 46492
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۹:۴۶
صنعت غذا، خط مقدم پدافند غیرعامل در دوران بحران / ضرورت تدوین «نقشه تجاری جدید» در دوران پساجنگ
آرمان خالقی، دبیرکل خانه صمت ایران، از پایداری خیره‌کننده صنعت غذا در دوران جنگ به عنوان بخشی از پدافند غیرعامل یاد کرد و ضمن تشریح دستاوردهای جدید گروه شیرین‌عسل، راهکارهای بازگشت به بازارهای جهانی و مدیریت ناترازی انرژی در دوران پساجنگ را تبیین نمود.

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و به نقل از اگروفودنیوز مهندس آرمان خالقی، دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و معاون توسعه ارتباطات گروه صنعتی شیرین‌عسل، در حاشیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود، ضمن تحلیل تأثیر توافقات صلح بر فضای کسب‌وکار، از تداوم بدون وقفه تولید در سخت‌ترین روزهای جنگ سخن گفت و راهبردهای ورود به بازارهای جهانی در دوران جدید را تشریح کرد.

نمایشگاه ۱۴۰۵؛ طلوع امید در سایه توافق صلح

خالقی با اشاره به تقارن برگزاری نمایشگاه با اخبار مثبت سیاسی اظهار داشت: «شنیدن خبر توافق صلح در نخستین روز نمایشگاه، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد است. هرچند به دلیل شرایط اقتصادی و محدودیت‌های سفر، حضور شرکت‌های استانی و خارجی نسبت به سال‌های گذشته با احتیاط بیشتری همراه بوده، اما برگزاری نمایشگاه در این سطح تخصص، گامی ارزشمند و خوشحال‌کننده است.»

بیشتر بخوانید: وقتی جنگ هم نتوانست تولید را متوقف کند/ نیازمند اصلاحات ساختاری هستیم

صنعت غذا؛ پدافند غیرعاملی که هرگز تعطیل نشد

وی با تجلیل از پایداری صنعتگران در ایام بحران، بر نقش حیاتی امنیت غذایی تأکید کرد و گفت: «در دوران جنگ، چرخ تولید در صنعت غذا حتی برای یک ساعت متوقف نشد. شرکت‌ها حتی از تعطیلات سنتی اورهال (بازسازی) صرف‌نظر کردند تا دغدغه‌ای برای تأمین سفره مردم وجود نداشته باشد. در واقع، صنعت غذا بخشی از بار پدافند غیرعامل کشور را به دوش کشید و با شجاعت کارگران، مهندسان و مدیران، زنجیره ارزش خود را حفظ کرد.»

هشدار نسبت به ناترازی انرژی در آستانه فصل گرما

دبیرکل خانه صمت ایران در بخش دیگری از سخنان خود به چالش زیرساختی برق اشاره کرد و افزود: «ناترازی انرژی همچنان یک واقعیت است. اگرچه آسیب به برخی صنایع مصرف‌کننده باعث کاهش ظاهری تقاضا شده، اما طبق تقویم شهرک‌های صنعتی، هم‌اکنون با قطعی یک تا دو روز در هفته مواجه هستیم. امیدواریم با مدیریت بهینه، فشار بر واحدهای تولیدی در اوج پیک مصرف تابستان به حداقل برسد.»

بیشتر بخوانید: اعضای شورای سازش باید صاحب صلاحیت باشند تا الگوی حل اختلاف کارگر و کارفرما در کشور شوند

دیپلماسی تجاری در دوران پساجنگ؛ نباید به چند شریک محدود بمانیم

خالقی با نگاهی به آینده تجارت ایران تصریح کرد: «در دوران پساجنگ، وظیفه ما سنگین‌تر است. باید با بازسازی دیپلماسی تجاری، تنوع شرکای بین‌المللی را افزایش دهیم و تنها به چند کشور خاص محدود نشویم. اولویت اصلی ما باید بازپس‌گیری بازارهایی باشد که در سال‌های اخیر به رقبا واگذار شده است؛ اعتمادسازی مجدد و حفظ بازارهای قدیمی، کلید توسعه صادرات در فضای جدید خواهد بود.»

خبرهای خوش از شیرین‌عسل: از محصولات «ماداگاسکار» تا پالایشگاه ذرت

معاون توسعه ارتباطات گروه شیرین عسل در پایان به نوآوری‌های مستمر در گروه شیرین‌عسل اشاره کرد و گفت: «ما هر دو تا سه هفته یک محصول جدید یا طعم و بسته‌بندی متفاوت را روانه بازار می‌کنیم. به زودی محصولات خانواده “ماداگاسکار”، روکش‌های جدید و لاین نات (مغزیجات) رونمایی می‌شوند. همچنین پروژه بزرگ “پالایشگاه ذرت” ما برای تولید نشاسته، گلوکز و روغن در مراحل پایانی تست است که با حل چالش سوخت، به زودی به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.»

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=46492

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 2انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.