• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024
کل اخبار 7203اخبار امروز : 0
9

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری تشریح کرد: ۸ چالش مهم تولید در بخش مالیات

  • کد خبر : 27962
  • ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۷
مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری تشریح کرد: ۸ چالش مهم تولید در بخش مالیات

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاستهای تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در شرایط کنونی بخش تولید با ۸ چالش جدی در حوزه مالیاتی مواجه است که اصلاح آنها می تواند در تداوم فعالیت واحدهای تولیدی تاثیرگذار باشد. مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفت و […]

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاستهای تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در شرایط کنونی بخش تولید با ۸ چالش جدی در حوزه مالیاتی مواجه است که اصلاح آنها می تواند در تداوم فعالیت واحدهای تولیدی تاثیرگذار باشد.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفت و گو با خبرنگار شاتا عنوان کرد: در شرایطی که بخش تولید از زوایای مختلفی در تنگنا قرار داردباید ابزارهای اقتصادی را جهت تخفیف آثار وارده بر این بخش بکار گرفت. مالیات یکی از ابزارهای اقتصادی است که می­تواند نقش کلیدی در تخفیف فشارهای هزینه­ای وارده بر بخش تولید داشته باشد.

تشکینی اضافه کرد: در شرایط کنونی بخش تولید با ۸ چالش جدی در حوزه مالیاتی مواجه است که اصلاح آنها می­تواند در تداوم فعالیت واحدهای تولیدی تاثیرگذار باشد.

او عدم انعطاف مالیاتی و عدم هماهنگی با شرایط اقتصادی را به عنوانی یکی از ۸چالش جدی در حوزه مالیاتی معرفی کردوگفت:فرآیند نامناسب دادرسی مالیاتی،ممیزمحوری و رواج شیوه علی الرأس در نظام رسیدگی و تشخیص مالیات از دیگر موارد است.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سیاست های تجاری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نبود موضوع مرور زمان در نظام مالیات بر ارزش افزودهگفت: مرور زمان در ادبیات مالیات ستانی به معنای حداکثر مدت زمانی است که سازمان امور مالیاتی می‌تواند اظهارنامه‌های مالیاتی مودیان را رسیدگی کند. پس از آن باید اظهارنامه‌های مذکور را قطعی تلقی کرده و فقط میزان مالیات ابرازی در اظهارنامه‌ها قابل مطالبه و وصول است. در قانون مالیات ارزش افزوده سخنی از مرور زمان مالیاتی نیامده است ازاین رو حجم عظیمی از اظهارنامه‌های مودیان نظام مالیات بر ارزش افزوده در سالیان گذشته مورد رسیدگی قرار نگرفته است که این امر اعتراض مؤدیان و تضعیف فضای کسب وکار را به دلیل بلاتکلیفی آنان به دنبال داشته است.

تشکینی فشار مضاعف بر تولیدکننده در صورت قطع اخذ مالیات در زنجیره عرضه کالاها و خدمات،عدم اعطای نرخ صفر به عرضه داخلی ماشین آلات و تجهیزات سرمایه ای، معدنی و کشاورزی و خطوط تولید صنعتی کالاها و خدمات،فاصله زمانی بین پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و دریافت مبلغ فروش در معاملات نسیه و پیمانکاری،فرایند پیچیده و زمانبر استرداد مالیات خرید ماشین آلات خطوط تولید را از دیگر چالش های حوزه مالیاتی عنوان کرد.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=27962

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.