• امروز : چهارشنبه - ۳۱ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 22 July - 2026
کل اخبار 7900اخبار امروز : 0
3
سهل‌آبادی، رئیس خانه صمت ایران:

دولت برنامه جبران خسارت به واحدهای آسیب دیده صنعتی و تولیدی را پیگیری می‌کند

  • کد خبر : 46142
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۷
دولت برنامه جبران خسارت به واحدهای آسیب دیده صنعتی و تولیدی را پیگیری می‌کند
رئیس هیات مدیره خانه صنعت و معدن و تجارت ایران گفت: موضوعات مربوط به پرداخت تسهیلات، جبران خسارت و حمایت از واحدهای صنعتی در دستور کار جدی دولت قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی خانه صمت ایران سید عبدالوهاب سهل‌آبادی به ایرنا گفت: در ۴۰ روز دولت حمایت‌های لازم را از واحدهای آسیب دیده صنعتی و تولیدی انجام داده و ما نیز هر روز مکاتبه، ملاقات و پیگیری داشته‌ایم تا واحدهای صنعتی بتوانند هرچه سریع‌تر به چرخه تولید بازگردند.

وی افزود: از نخستین روزهای بروز آسیب‌ها، فرآیند شناسایی واحدهای خسارت‌دیده صنعتی، صنفی و مسکونی در سراسر کشور به‌سرعت آغاز شده است.

رئیس خانه صنعت و معدن ایران ادامه داد: بسیاری از واحدها شخصاً اعلام خسارت کرده‌اند و این موارد در ادارات صنعت، معدن و تجارت در استان ها ثبت و به‌طور فوری به کانون کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع شده است و کارشناسان از محل آسیب‌ها بازدید کرده و «تأمین دلیل» انجام شده است؛ بنابراین میزان خسارت هر واحد به‌صورت رسمی مشخص شده است.

وی با اشاره به جلسات متعدد این خانه با وزیر صنعت، معدن و تجارت، بیان کرد: تشکل‌های صنعتی، از جمله خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، به‌طور مستمر در حال پیگیری میزان خسارت به واحدهای آسیب دیده هستند.

بیشتر بخوانید: قطع وابستگی در صنایع فولاد و پتروشیمی کلید خورد

سهل آبادی گفت: پیشنهادها و نکات ارائه‌شده از سوی تشکل‌ها به مسئولان منتقل شده و انتظار می‌رود نتایج مذاکرات و پیگیری‌ها به جبران مؤثر خسارت‌ها منجر شود.

رئیس خانه صنعت و معدن ایران با تاکید بر اینکه تولید کشور باید بدون وقفه به مسیر پویا و پایدار خود بازگردد گفت: به عنوان متولیان بخش خصوصی با جدیت این مسیر را دنبال می‌کنیم.

وی خاطر نشان کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه معاونان از واحدهای صنعتی و تولیدی آسیب دیده بازدید داشته اند و دستورات لازم را برای بازگشت هر چه سریع تر صنایع به خط تولید ارائه کردند که امیدواریم به سرعت پیگیری شود.

سهل آبادی، ضمن محکوم کردن حملات آمریکایی- صهیونی به واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: باید یونیدو (سازمان توسعه صنعتی ملل متحد) نسبت به این وضعیت پاسخگو باشد.

وی عنوان کرد: حملات به واحدهای تولیدی و صنعتی غیر نظامی نقض آشکار منشور ملل متحد، قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران است که باید مورد پیگیری در سطح بین المللی قرار گیرد.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=46142

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.