• امروز : دوشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 6 May - 2024
کل اخبار 7192اخبار امروز : 0
13

افزایش تولید لوازم خانگی بدون حضور خارجی ها

  • کد خبر : 28284
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲
افزایش تولید لوازم خانگی بدون حضور خارجی ها

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صادقی نیارکی در جریان نشست بررسی سیاست ها و برنامه های اقتصاد مقاومتی وزارت صمت ، روند تولید در صنایع لوازم خانگی را به رغم عدم همکاری برندهای خارجی مناسب توصیف‌کرد و گفت: طی ۵ماهه سال جاری یک میلیون و۵۵۱ هزار دستگاه لوازم خانگی توسط صنعتگران این بخش تولید شده است. […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صادقی نیارکی در جریان نشست بررسی سیاست ها و برنامه های اقتصاد مقاومتی وزارت صمت ، روند تولید در صنایع لوازم خانگی را به رغم عدم همکاری برندهای خارجی مناسب توصیف‌کرد و گفت: طی ۵ماهه سال جاری یک میلیون و۵۵۱ هزار دستگاه لوازم خانگی توسط صنعتگران این بخش تولید شده است.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت  ضمن تشریح سیاست های حمایتی وزارت صنعت ، معدن وتجارت از صنایع کل کشور ، اشاره‌ای به وضعیت صنعت لوازم خانگی در سراسر کشور داشت و گفت: تولید یخچال و فریزر تاپایان مرداد سال جاری به ۵۱۲ هزار دستگاه رسیده که۱۶۲درصد فراتر از برنامه پیش بینی شده در سال ۹۸ بوده است.

صادقی نیارکی روند افزایشی تولید محصولات لوازم خانگی را مورد تاکید قرار داد و خاطر نشان‌کرد: در شرایطی روند تولید این دو محصول افزایشی بوده است که برندهای خارجی با تشدید محدودیت های بین المللی بازار ایران را ترک‌کرده و کشور با تکیه بر توانمندی های داخلی توانست تولید این محصولات را توسعه دهد.

وی تصریح کرد: تولید یخچال وفریزر در برنامه سالیانه ۹۸، ۳۱۵ هزار دستگاه پیش بینی شده بود که به رغم عدم همکاری برندهای کره‌ای، برندهای ایرانی توانستند ۵۱۲ هزار دستگاه تولید کنند.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت ، معدن وتجارت در ادامه روند تولید ماشین لباسشویی را مناسب توصیف کرد وگفت: طی ۵ماهه ابتدای سال جاری ۲۴۰هزار دستگاه ماشین لباسشویی در کشور تولید شده است.

صادقی نیارکی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری افزود: در حوزه فعالسازی واحدهای راکد و واحدهایی که با ظرفیت پایین در حال فعالیت هستند، تدابیری در نظر گرفته شده است که در صورت تامین منابع مالی ، این واحدها در بازه زمانی کوتاه تری به چرخه تولید بازخواهند گشت.

وی افزایش هزینه تمام شده تولید را یکی از دلایل کمبود سرمایه در گردش واحدهای صنعتی توصیف کرد و گفت: میزان نیاز صنایع به سرمایه در گردش بیش از ۳۶۰میلیارد تومان می باشد که تامین این نیاز با همکاری بانک ها در افزایش ظرفیت تولید صنایع مهم واستراتژیک کشور بسیار راهگشا خواهد بود.

لینک کوتاه : http://www.iranhim.ir/?p=28284

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.