وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: علیرغم همه تحریم ها اما افزایش حجم تولید در کشور نیاز به تآمین نقدینگی را بیشتر کرده است که از نظام بانکی انتظار داریم تا با همت بیشتری در این حوزه پای کار بیاید.
به گزارش شاتا، رضا رحمانی در بازدید از شرکت نساجی بردسکن در گفتگو با خبرنگاران در خصوص شروع تحریمهای صنعت نساجی از اول فروردین ماه و برنامه های وزارتخانه برای این صنعت، بیان کرد: این اولین بار نیست که تحریم می شویم و از اردیبهشت ماه سال گذشته بسیاری از صنایع ما از جمله فولاد، مس، آلومینیوم، خودرو و پتروشیمی و … تحریم هستند که علیرغم این تحریم ها شاهد افزایش تولید در این رشته ها نیز بوده ایم.
اعلام تحریم های جدید کار ما را متوقف نمیکند
وی با تأکید بر اینکه اعلام تحریم های جدید کار ما را متوقف نمیکند، تصریح کرد: صنعت نساجی برای ما جزو اولویتها است و امسال جزو برنامه های ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت است که دولت نیز آن را جزو اولویت و پروژه های اقتصاد مقاومتی قرار داده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: تمام زنجیره نساجی و پوشاک ( از نساجی تا محصول نهایی) برای ما در اولویت است.
رحمانی در خصوص واردات نیز افزود: واردات با ثبت سفارش انجام می شود و اگر تولید در واحدی به اندازه نیاز کشور و با کیفیت باشد، جلوی واردات محصولات مشابه آن گرفته می شود و ثبت سفارش برای آن انجام نخواهد شد.
وی اضافه کرد: اما اگر تولید کالایی به اندازه نیاز داخل کشور نباشد، برای حمایت از تولید داخل حمایت تعرفه ای را انجام خواهیم داد.
با تعصب جلوی واردات محصولات دارای امکان ساخت داخل را می گیریم
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه تآکید کرد: با تعصب جلوی واردات محصولات دارای امکان ساخت داخل را می گیریم و وظیفه خود می دانیم که از تولید داخل حمایت کنیم.
رحمانی در خصوص تمهیدات اندیشیده شده برای صنعت نساجی نیز گفت: دولت جلوی واردات محصولات خارجی دارای امکان ساخت داخل را گرفته است و واردات بیش از ۱۵۰۰ کد تعرفه را ممنوع اعلام کرده است.
وی بیان کرد: علیرغم همه محدودیت های درآمدی دولت، اما منابعی مانند تبصره ۱۸ و صندوق توسعه و پروژه های اقتصاد مقاومتی را با اولویت واحدهایی که در زنجیره ارزش قرار دارند، مانند نساجی و پوشاک و… ارایه میدهیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود افزود: مهمترین مشکل و نیاز ما تامین نقدینگی است و نیاز به نقدینگی زیاد است که با بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی رایزنی ها را انجام داده ایم و شیوه های نوین تامین مالی از جمله بازار سرمایه، تشکیل صندوق های خاص و انتشار اوراق و … را مدنظر داریم.
رحمانی گفت: افزایش حجم تولید در کشور نیاز به تآمین نقدینگی را بیشتر کرده است و نظام بانکی با همت بیشتری باید در این حوزه پای کار بیایند.