• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024
کل اخبار 7203اخبار امروز : 0
9

وزیر صنعت، معدن و تجارت : لزوم به‌کارگیری روش‌های نوین تامین مالی بنگاه‌های صنعتی

  • کد خبر : 28006
  • ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ - ۹:۳۲
وزیر صنعت، معدن و تجارت : لزوم به‌کارگیری روش‌های نوین تامین مالی بنگاه‌های صنعتی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اقدام‌های انجام شده از ابتدای امسال برای تامین مالی واحدهای تولیدی از منابعی غیر از نظام بانکی، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، باید تسریع در به‌کارگیری روش‌های نوین در دستور کار قرار گرفته و عملیاتی‌ترین روش‌ها محور پیگیری‌ها باشد. به گزارش روز یکشنبه وزارت صنعت، […]

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اقدام‌های انجام شده از ابتدای امسال برای تامین مالی واحدهای تولیدی از منابعی غیر از نظام بانکی، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، باید تسریع در به‌کارگیری روش‌های نوین در دستور کار قرار گرفته و عملیاتی‌ترین روش‌ها محور پیگیری‌ها باشد.

به گزارش روز یکشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «رضا رحمانی» در جلسه بررسی ابزارهای نوین تامین منابع مالی و سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و معدن افزود: تأمین منابع مالی مورد نیاز حوزه صنعت و معدن بیش از ۸۰ درصد وابسته به منابع بانکی است.

وی بیان داشت:‌ این در حالی است که در برخی شیوه‌های تامین مالی، شرایط سهل‌تر و قابل دسترس‌تر است و باید بنگاه‌ها توجه بیشتری به آنها داشته باشند.

وزیر صنعت با تاکید بر استفاده از روش‌های نوین تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی، گفت: ظرفیت‌های خوبی در سایر منابع مالی از جمله بازار سرمایه و صندوق‌های توسعه‌ای وجود دارد که ضرورت دارد در فرآهم آمدن مقدمات همکاری طرفین سرعت بیشتری به خرج دهیم.

رحمانی خاطرنشان‌کرد: مطابق برنامه‌ ششم توسعه، ۴۰ درصد منابع بانکی باید به حوزه تولید تخصیص می یافت که پارسال کمتر از ۲۷ درصد محقق شد که البته بیش از ۷۰ درصد آن نیز تسهیلات تمدیدی است؛ این آمار خود نشان دهنده اهمیت توجه به سایر منابع تامین مالی است.

ضرورت هدایت نقدینگی به بخش تولید

وزیر صنعت در ادامه با اشاره به مشکلات به وجود آمده از محل افزایش حجم نقدینگی برای اقتصاد کشور، گفت: یکی از معضلات اقتصاد افزایش حجم نقدینگی است، اکنون بیش از ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد که در همین راستا یکی از بهترین روش‌های کنترلی آثار مخرب آن، هدایت این منابع سرگردان به حوزه تولید است.

این مقام مسئول بیان داشت: در برخی روش‌های نوین تجمیع منابع مالی خرد و هدایت آن به بخش تولید، مشوق‌های خوبی طراحی شده که باید این روش‌ها به مردم معرفی و ظرفیت‌های مالی سرگردان در سطح کشور مورد مصرف صنعت و معدن و زمینه ساز ایجاد اشتغال پایدار در کشور باشد.

لینک کوتاه : http://www.iranhim.ir/?p=28006

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.