• امروز : چهارشنبه - ۲۰ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 10 June - 2026
کل اخبار 7857اخبار امروز : 0
1
خالقی، دبیرکل خانه صمت ایران:

جنگ رمضان یقه اقتصاد آمریکا را گرفته است / فروپاشی اقتصادی در کمین آمریکا + فیلم

  • کد خبر : 45953
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
جنگ رمضان یقه اقتصاد آمریکا را گرفته است / فروپاشی اقتصادی در کمین آمریکا + فیلم
با گذشت بیش از یک هفته از جنگ فعلی، اقتصاد آمریکا با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کند و اگر این روند ادامه داشته باشد تبعات بیشتری برای اقتصاد این کشور به بار خواهد آورد.

 دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ادامه داد: وضعیت منطقه و افزایش و شدت این جنگ، این نشانه‌ها را به بازار جهانی نفت و انرژی دنیا می‌دهد که امکان افزایش قیمت نفت خام وجود دارد که بر تمامی صنایع و محصولاتی تأثیر می‌گذارد که در زنجیره ارزش نفت و مشتقات آن قرار می‌گیرند و بر محصولات پتروشیمی و غذایی هم، اثرگذار است و به طور قطع، تبعاتی در آمریکا خواهد داشت.

خالقی گفت: اگر این جنگی که در آن قرار داریم بیش از ۶ ماه طول بکشد آثار رکود تورمی را در اقتصاد آمریکا نشان خواهد داد و این موضوع باعث کاهش اشتغال، افزایش بیشتر قیمت‌ها و ورشکستگی بیشتر خواهد شد و به نظر می‌رسد رشد اقتصادی آمریکا نیز، روند کاهشی پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: بیانیه خانه صمت ایران در رابطه با انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر سوم انقلاب اسلامی

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت ایران افزود: با توجه به این که جنگ فعلی در نقطه مهم انرژی دنیا شکل گرفته است طبیعتاً آثار منفی اقتصادی آن، همه دنیا را فرا خواهد گرفت و فشار اقتصادی موجب خواهد شد که طرفین جنگ به آن خاتمه دهند.

به دلیل محدودیت اینترنت درحال حاضر امکان بارگزاری جداگانه ویدئو این گفت و گو وجود ندارد. برای تماشای آن می توانید از طریق کانال خبری خانه صمت ایران در پیام رسان بله (@iranhimnews) و یا صفحه مربوط به این خبر در باشگاه خبرنگاران جوان اقدام کنید.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=45953

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.