سهل آبادی اضافه کرد: برند شهری اصفهان به زودی رونمایی می شود و این برند می تواند نقش مهمی در جذب گردشگران خارجی به اصفهان و بازدید از آثار تاریخی و فرهنگی کم نظیر آن داشته باشد.
وی به سرمایه گذاران ترک خاطر نشان کرد:کلیه سرمایه گذاری خارجی در اصفهان از سوی دولت گارانتی می شود و بخش خصوصی اصفهان آماده هر گونه همکاری و خدمات مشترک با طرف خارجی است .
سهلآبادی اصفهان را یکی از قطبهای تولید مواد غذایی کشور عنوان کرد و گفت:تولید محصولات متنوع کشاورزی در کنار صنایع تبدیلی غذایی، فرصت مناسبی برای سرمایهگذاری خارجی در این بخش است.
وی امنیت را مهمترین مولفه جذب سرمایه گذاری خارجی دانست و گفت: ایران به عنوان امنترین منطقه خاورمیانه شاخته می شود و بهترین قانون جذب سرمایه گذاری خارجی را به خود اختصاص داده است .
علی فاروق ایلدریم رییس هیات تجاری، اقتصادی و فرهنگی ترکیه در این دیدار گفت:هیات تجاری و سرمایهگذاری آنکارا ترکیه خواستار سرمایه گذاری در استان اصفهان در بخش های گردشگری،ساختمان سازی و مواد غذایی است.
وی تصریح کرد: آنکارا و اصفهان دارای وجه مشترک بسیاری در بخش های اقتصادی و فرهنگی است و از این اشتراکات می توان برای همکاری های بلند مدت اقتصادی و سرمایه گذاری بین این دو شهر استفاده کرد .
وی با اشاره به حضور سرمایه گذاران بخش گردشگری ترکیه در این هیات گفت:این سرمایه گذاران مایل به سرمایه گذاری در ساخت هتل در اصفهان هستند و در این زمینه می توان با تشکیل کارگروه مشترک فرصت های هتل سازی را به آنان اطلاع رسانی کرد.
ایلدریم با اشاره به تحریم های اقتصادی علیه ایران گفت:تشکیل یک شرکت مشترک بین سرمایه گذاران انکارا و اصفهان می تواند پیامدهای تحریم ها را کاهش دهد.
وی تولید انرژی پاک را یکی دیگر از ظرفیت های همکاری دو طرف عنوان کرد و گفت:شرکت های تولید سلول خورشیدی فعالی در آنکارا مشغول فعالیت است که می توان بخشی از فعالیت مشترک بین اصفهان و آنکارا را تشکیل دهد.