ارتقای کیفیت؛ شرط بقای صنایع کنسرو ماهی
سه عامل گرانی تن ماهی به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران فعالان این صنعت گرانی تن ماهی را ناشی از ۲ عامل میدانند. عامل نخست اینکه قیمت برخی تن ماهیها بهدلیل واردات ماهیهای خارجی با دلار محاسبه میشود و دوم افزایش قیمت آهن و گرانی قیمت قوطی کنسرو است.بنا به گفته … ادامه خواندن ارتقای کیفیت؛ شرط بقای صنایع کنسرو ماهی
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.